Azkenburukoak
Pasta hautsia
Irin bahetuarekin sumendi bat egingo dugu.
Sumendiaren barruan irina, arrautza, gurina pomadan eta azukrea jarri.
Bateratu, bola egin eta hozkailuan sartu 15 minutuz.
Arrabolarekin zabaldu.
Barruko krema
Esnea kanelarekin eta limoi-azalarekin infusionatu, gorringoak azukrearekin nahastu eta arto-irina esne gaina eta esnea gehitu. Sutan jarri, etengabe nahastu, iragazi eta hoztu.
Merenge italiarra
Egin almibar bat 117-120 gradutan, eta zuringoak ia harrotuta daudenean, almibarra hari forman gehituko dugu, eta irabiatu egingo dugu sendo eta distiratsu gelditu arte.
Arrautza gorringo krema:
Ura azukrearekin, banilarekin eta limoiarekin infusionatu, gorringoak arto-irinarekin elkartu, dena ontzi batean jarri eta egosi apur bat Maria bainuan edo su baxuan.
Bukaera
Tartaletak hoztu direnean, barruko kremarekin bete, gainetik merengea jarri gozogintzako mahuka baten laguntzarekin, eta honen gainetik, gorringo krema koilarakada bat eta txokolate beltz urtua.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa