Joseba Arguiñano Sukalerrian
Bideoak
Arto-irina, ura eta gatza besterik ez dira behar taloa egiteko. Osagaiok hartu eta taloak egiten irakatsi dio Jon Mikel Zubeldia talogileak Joseba Arguiñanori gure sukaldean bertan. Hona hemen jarraitu beharreko pausoak.
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Azaroan landatu beharrekoak: tipula, baratxuria, tulipana...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.