Joseba Arguiñano Sukalerrian
Bideoak
Zarautzeko Ametsola etxalde ekologikoan azaldu dizkigu Julen Zulaikak porruaren onurak. Euskal gastronomian hain ezaguna den elikagaiak bitamina eta mineral asko ditu. Julenek Zarautz eta Orioko kontsumo taldeak eta merkatuak baliatzen ditu bere produktuak saltzeko.
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Ainhoa Larrañaga: ''Gidoia ondo baldin badago pertsonaian...
Joseba Olagarai: ''20 urteren bueltan berriz ere Betizura...
Injera Etiopiako ogi tradizionala dastatu dugu Donostiako...
Azaroan landatu beharrekoak: tipula, baratxuria, tulipana...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.