Faktoria
Jatetxe berria
Kebasque: euskal kebaba kalitatezko osagaiekin
Euskadi Irratia | Gorka Otaegi
Kalitatezko kebaba prestatzen erakutsi digute Bilboko Kebasque jatetxe berrian.
-
Eduardo Mejía eta Jon Casamayor Kebasque jatetxeko sukaldean
12:04 min
![imagen player](http://images14.eitb.eus/multimedia/recursos/generales/elplayer1.png)
![imagen player](http://images14.eitb.eus/multimedia/recursos/generales/elplayer2.png)
![imagen player](http://images14.eitb.eus/multimedia/recursos/generales/elplayer3.png)
Mugaritz jatetxean lanean aritu ostean, Eduardo Mejíak 180 graduko itzulia eman dio bere sukaldaritza ibilbideari: 'kebaba' zabaldu du Bilboko Iturribide kalean, baina, ez edonolakoa "bertako eta kalitateko osagaiak dituen kebaba da gurea", dio Jon Casamayor bikote eta laguntzaileak jatetxeako sukaldean. Hori da Kebasque-aren oinarria. Entzun nola presta daitekeen.