Hypermotion Liga

Amorebietak porrota jaso du Racing Ferrolen aurka (1-0)

AGENTZIAK | EITB Media

Carlos Vicentek garaipena eman dio bere taldeari lehenengo zatian sartutako golari esker. Bizkaiko taldea partidari buelta ematen saiatu da, baina ez du arrakastarik izan.

• Racing Ferrol - Amorebieta

Racing Ferrol - Amorebieta. Argazkia: @SDAmorebieta

Amorebietak 1-0 galdu du ostegun honetan Racing Ferrolen aurka Hypermotion Ligako bederatzigarren jardunaldian. Carlos Vicentek garaipena eman dio bere taldeari lehenengo zatian sartutako golari esker. Bizkaiko taldea partidari buelta ematen saiatu da, baina ez du arrakastarik izan.

Hasierako txokeetan, talde berdeak erasorako lehen argudioak eman ditu, euskal taldeak arrisku handiagoko minutuei bide emateko.

Hala ere, eraginkortasunik ezak anfitrioiaren alde jokatu du, eta bere hegaletako potentzia eta defentsa-sendotasuna aprobetxatu ditu.

Carlos Vicentek aurreratu ditu etxekoak 34. minutuan, VARak errebisatu egin duen jokaldi batean, 1-0ekoa berresteko.

Bideo sistemak Alvaro Gimenezek sinatutako gol bat ere aztertu du, 54.ean, baina kasu honetan jokaldia jokoz kanpo hasi dela adierazi da.

Talde bizkaitarra hegaletatik erasora jotzen saiatu da eta baloi altuak jarri ditu area barruan, baina ezin izan dute gola lortu eta jardunaldia punturik lortu gabe itxi dute.

1 - Racing Ferrol: Ander Cantero, Julian Delmas, Jon Garcia, David Castro, Brais Martinez, Carlos Vicente (Cubero, 79. min), Jesus Bernal, Josep Señe (Alex Lopez, 79. min), Heber Pena (Fran Manzanara, 74. min), Iker Losada (Nacho Sanchez, 79. min) eta Alvaro Gimenez (Sabin Merino, 74. min).

0 - SD Amorebieta: Campos, Alvaro Nuñez, Gaya, Manu Hernando, Felix (Aviles, 85. min), Rayco (Da Graca, 80. min), Carbonell, Sibo, Seguin (Lasure, 85. min), Morci (Dorrio, 61. min) eta Jauregi (Edwards, 80. min).

Gola: 1-0, Carlos Vicente, 34. min.

Epailea: Saul Ais Reig. Txartel horia atera die Seguin eta Alex Lopez jokalariei.