cerrar buscador

1 / 30 Hurrengoa
Jon Uriarte: ''Txapeldunen Ligara sailkatzea da gure erronka''

Jon Uriarte Athleticeko presidenteak adierazi duenez, klubeko gizonezkoen lehen taldearen helburua da Txapeldunen Ligarako txartela lortzen saiatzea. Adierazpenak gaztelaniaz egin ditu Athleticek Repsolekin eta Petronorrekin sinatutako babes akordioaren aurkezpen ekitaldian.

EA Sports Ligako Reala-Real Madril partida ostiralera aurreratu dute: apirilaren 26an jokatuko dute, 21:00etan

Madrilgo taldeak hurrengo asteartean, hilaren 30ean, Txapeldunen Ligako finalerdietako joaneko partida izango du, eta horregatik egin dute aldaketa. Alaves-Celta larunbateko 18:30ean izango da, hilaren 27an, Atletico Madril-Athletic larunbateko 21:00etan, eta Granada-Osasuna ez da aldatu.
Futbolean iskioetako lesioen prebentzioa, Jurdan Mendigutxiaren eskutik

Jurdan Mendigutxia fisioterapeuta, muskulatura iskiotibialean aditua da, zehazki, futbolean gehien lesionatzen den giharra. Jokalariek geroz eta partida gehiago jokatzen dituzten garai honetan, Mendigutxiak prebentzioan jartzen du fokua.

Carlos Fernandezek lesioa du eskuin soleoan

Futbol-jokalari andaluziarra joan den ostiralean itzuli zen taldearekin entrenatzera, belaunean izandako azken lesiotik osatu ostean.
Giuliano Simeone: ''Erabat osatuta nago, fisikoki zein mentalki''

Alaveseko jokalariak nola sentitzen den kontatu du elkarrizketa honetan. Erabat osatuta dagoela esan du, taldearekin lanean eta entrenatzen jarraitzeko prest.

Bayern Munich eta Real Madril Txapeldunen Ligako finalaurrekoetan dira, eta elkarren kontra jokatuko dute

Bayern Munichek Arsenal kanporatu du, Londreseko taldea final laurdenetako itzuliko partidan 1-0 menderatuta, eta Real Madrilek, ordea, Manchester City utzi du kanpo, penalti jaurtiketetan; izan ere, luzapena amaituta, Etihad Stadiumeko neurketa bana bukatu da. Finalerdia Munichen hasiko da.
Arsen Zakharyan ''oso pozik'' dago Realean, bere ibilbideko ''unerik onenean''

Zakharyanek Donostiako taldean izandako aurreneko hilabeteak izan ditu hizpide; halaber, aurreratu du zer espero duen, Realarekin, hurrengo denboraldiari begira.

Alavesek emakumezkoen futbola ikusaraziko du Gloriosas Astea ekimenarekin

Alavesek emakumezkoen futbola ikusaraziko du "Gloriosas Astea" ekimenarekin

Alavesek emakumezkoen futbola ikusaraziko du berriro "Gloriosa Astea" ren hirugarren edizioarekin, futbola eta emakumearen inguruko jarduerekin.
Budimir ospitaletik atera da, baina bajan egongo da hilabete batez, gutxienez

Osasunako jokalariak hiru saihets hautsi zituen Valentziaren kontrako ligako partidan amaieran izandako kolpe baten ondorioz. Klubak azaldu duenez, datozen bost partidak galduko ditu.
Barandika: ''Nire asmoa uda honetan joko maila onean egotea da''

Xabier Barandika ostiral honetan bueltan izango da frontoietan, belauneko lesio luze batetik osatu ostean. Lekerikarekin batera, Laduche eta Zabala bikotearen aurka jokatuko du Araba Euskaraz Jai Alai Masters Serieseko finalaurrekoan.

Borussia Dortmund eta Paris Saint-Germain Txapeldunen Ligako finalerdietarako sailkatu dira

Final laurdenetako itzuliko partidetan, Alemaniako taldeak Atletico Madril kanporatu du, Dortmunden, 4-2 irabazita, eta Frantziako taldeak, aldiz, Bartzelona hartu du mendean, Kataluniako hiriburuan 1-4 gailenduta.
Budimirrek hiru haustura ditu saihetsean, toraxeko kolpe baten ondorioz

Osasunako jokalaria ospitalera eraman behar izan zuten Valantziaren aurkako partidaren ostean, eta ingresatuta dago, datozen orduotan zer-nolako garapena duen ikusteko.
Arrasate: ''Gaur ez dugu asmatu, ez da gure eguna izan''

Jagoba Arrasate Osasunako entrenatzaileak Valentziaren aurkako porrota baloratu du partida osteko prentsaurrekoan. Aukerak izan arren, ez dutela asmatu azpimarratu du.

Moncayola: ''Nahiko partida ona egin dugula uste dut''

Jon Moncayola Osasunako jokalariak Valentziaren aurkako neurketa baloratu du. Partida ona egin arren, gauzak ez zaizkiela atera uste du. Europarako sailkapena oso urrun ikusten du.

EA Sports Ligako 31. jardunaldiko partida guztietako golak

Hemen dituzu ikusgai Lehen Mailako hogeita hamargarren jardunaldiko partida guztien laburpenak eta golak.
Osasunak penalti bat huts egin du 96. minutuan eta ezin izan du punturik batu Valentziaren aurka (0-1)

Andre Almeidak, 18. minutuan, Valentziari garaipena eman dion gola sartu du. Jagoba Arrasateren gizonek berdinketa merezi izan dute, eta, luzapenean, penalti bat izan du alde, baina Ante Budimirrek, huts egite harrigarri batean, ezin izan du sareetara bidali.
Hypermotion Ligako 35. jardunaldiko partida guztietako golak

Hemen dituzu ikusgai Bigarren Mailako hogeita hamabosgarren jardunaldiko partida guztien laburpenak eta golak.
Mendizorrotzaren mendeurrenaren ospakizun handia egingo du Alavesek

Alavesek eta Celtak jokatuko duten partidarekin bat egingo du, eta, beraz, Gasteizko taldearen autobusari harrera egingo zaio apirilaren 27an, Cervantes Pasealekuan.
Gabarra itzuli da Itsasmuseumera

Joan den ostegunean Getxotik Bilboko udaletxeraino itsasadarra zeharkatu ondoren, Athleticek lortutako Errege Kopako 25. titulua ospatzeko, Itsas Museora itzuli da.
Raul Garciak futbola utziko du denboraldi amaieran

Athleticeko jokalari nafarrak 356 partida jokatu ditu Athleticen egindako bederatzi denboraldietan. Horiez gain, 329 neurketa jokatu zituen Atletico Madrilen egindako garaian, eta 126 Osasunarekin. Talde nafarrean hezi zen futbolari gisa. Guztira, 148 gol sartu ditu.
Bilboko Itsasmuseumera itzuli da gabarra

Gabarra Bilboko Itsasmuseumeko dike lehorrera itzuli da, Getxotik Bilboko udaletxeraino itsasadarra zeharkatu ondoren, joan den ostegunean, Athletic Clubek irabazitako Errege Kopako 25. titulua ospatzeko.

Zubimendi: ''Apur bat gorago lotzeko partida garrantzitsua zen, baina ez gara ondo egon''

Igande honetan Almeriaren aurka jokatutako partidaren autokritika egin du Martin Zubimendi jokalari txuri-urdinak. Hala ere, puntu bakarra lortu badute ere, Europako postuetan mantentzea lortuko dutela ziurtatu du.

Realak ez du lortu Almeria mendean hartzea, eta berdindu egin du (2-2)

Zubeldiak falta egin du area barruan 89. minutuan, eta Embarbak sartu du Almeriaren bigarren gola, penaltiz. Emaitza honekin, donostiarrek puntu bakarra lortu dute.
Ander Herrera: ''Ez dut ulertzen horrelako errebote bat penalti adierazi izana''

Ander Herrerak esan du ez duela zalantzan jartzen "epaileen borondate zintzoa", baina azpimarratu du ez duela ulertzen "horrelako errebote bat penalti" adierazi izana, "are gutxiago baloia inora ez doanean". Vila-realek 95. minutuan berdindu du, penaltiz.

95. minutuan sartutako penalti batek bi puntu kendu dizkio Athletici, Vila-real aurkari (1-1)

Ernesto Valverderen taldea jarri da aurretik, 68. minutuan, Oihan Sancetek egindako gol ikusgarri baten ondorioz, eta Parejok, luzapenean, banakoa egin du. Vila-real bigarren zati osoan aritu da hamar jokalarirekin, eta Athleticek, hala, lau puntura du laugarren postua, orain.
Xabi Alonsok Bundesliga irabazi du Bayer Leverkusenekin

Euskal entrenatzaileak Alemaniako Ligako titulua erdietsi du, Werder Bremen menderatuta (3-0). Leverkusenek ez du partidarik galdu, eta Bundesligako txapelduna da, txapelketa amaitzeko oraindik bost jardunaldi falta direnean.
Vila-realeko jokalariek eta 84ko Kopako irabazleek ohorezko pasilloa egin diete 2024ko Kopako txapeldunei

EA Sports Ligako 31. jardunaldiko San Mameseko partida hasi aurretik, Vila-realeko eta talde zuri-gorriko 84ko Errege Kopako irabazleek ohorezko pasilloa egin diete 2024ko Kopako txapeldunei.

Alex Sola: ''Lan handia egingo dugu astean zehar etxean jokoan izango ditugun sei puntuak irabazteko''

Granadaren kontra 2-0 galdu ostean, Alex Sola Alaveseko jokalariak etxean jokatuko dituzten hurrengo bi partidetan indarra jarri beharko dutela iragarri du, ez dela erraza izango jakin arren.

Eibar igoerako postuetan da, Andorra mendean hartu ostean (0-2)

Eibarrek garaipen garrantzitsua lortu du Andorran, Jon Bautistak sartutako bi golei esker, eta bigarren tokian jarri da, Hypermotion Ligako sailkapenean.
Alavesek 2-0 galdu du hamaika partida irabazi gabe zeramatzan Granadaren kontra

Arabako taldeak porrot egin du Nuevo Los Carmenes estadioan jokatutako EA Sports Ligako 31. jardunaldiko partidan. Uzuni eta Boye izan dira golegileak.
Athleticek garaipen garrantzitsua lortu du Atleticoren aurka, Pinedok gol ederra eginda (1-0)

Athleticek 1-0 irabazi dio Atletico Madrili Lezaman, Clara Pinedok gol ederra sartuta. Garaipen honi esker, zuri-gorriek hurbilago dute Txapeldunen Liga.

Amorebietak mailari eusteko borrokan jarraitzen du, Levanteri 89. minutuan irabazi ostean (1-2)

Amorebietak bost partida jarraian daramatza galdu gabe, eta jaitsiera postuetatik atera da, behin-behinean bada ere.
Eibarrek mendean hartu du Sevilla, Andrea Alvarezek bi gol bikain sartuta

Eibarrek 3-0 irabazi dio Sevillari Ipuruan. Andrea Alvarezek bi gol bikain egin ditu, horietako bat baloia zelai erditik jaurtita, eta Maria Mirallesek penalti bat gelditu du, norgehiagoka husna zegoenean.

Realak bana berdindu du Huelvako Sportingen aurka, eta zazpi partida daramatza garaipenik lortu gabe

Reala ez da gai izan Huelvako Sporting mendean hartzeko, eta bana amaitu du F Ligako azken sailkatuaren aurka etxean jokatu duen partida. Natalia Arroyoren taldeak zazpi jardunaldi daramatza garaipenik lortu gabe.

Natalia Arroyo haserre eta arduratuta azaldu da Kopako finalari buruzko informazio faltagatik

Realak Bartzelonaren aurka jokatuko du Erregina Kopako finala, maiatzaren 18an, Romaredan (Zaragoza). Espainiako Futbol Federazioak baieztatu egin ditu finaleko zelaia eta eguna, baina Gipuzkoako klubak ez du informazio gehiago jaso finalari buruz. (adierazpenak, gaztelaniaz)

Aimar Orozek lesioa du bere ezker hankan

Osasunako jokalariak ezingo du datorren astelehenean Valentziaren aurka jokatu, giharretako lesio baten ondorioz.
Athleticek asteartera arte luzatu du koparekin argazkiak ateratzeko epea

Ilara luzeak sortu dira larunbatean San Mamesen inguruetan Athleticek Sevillan irabazi zuen koparekin argazkiak ateratzeko.
Ilara luzeak San Mamesen, Athleticeko zaleek koparekin argazkiak ateratzeko

Athleticzaleek Errege Kopako garaikurrarekin argazkiak ateratzeko aukera izango dute apirilaren 12tik 16ra artean. San Mamesen ilara luzeak izan dira.

Nazioarteko hedabideek bat egin dute Athleticen gabarraren ospakizunarekin

Nazioarteko hedabide batzuek Athleticen ospakizunaren jarraipena egin zuten, idatziz, argazkien bidez edo gabarraren jaitsiera zuzenean emanez.
Izarne Sarasolak kontratua berritu du, eta Realean jarraituko du beste bi denboraldiz

Ibarrako (Gipuzkoa) defentsak elastiko txuri-urdina janzten jarraituko du 2025-26 denboraldiaren amaierara arte.

Errege Kopako finala

Zein taldek irabaziko du aurten Errege Kopako finala? Albiste eta bideo guztiak eitb.eus-en